Om

Delta Naprapati drivs av Marcus Lofjord som är legitimerad Naprapat sedan 2010.
Företagsnamnet har sitt ursprung i den grekiska symbolen Delta Δ som står för förändring eller skillnad. Delta Naprapatis målsättning är att långsiktigt förändra din smärtproblematik till det bättre som gör skillnad i din vardag, arbetsliv eller idrottsutövande.

Vi som jobbar på Delta Naprapati är legitimerade naprapater och har bred kunskap i att behandla smärtor i rörelseorganen.

Vi hjälper idrottare som vill höja sina prestationer eller rehabilitera efter skador.Header

Marcus Lofjord är specialiserad på cykelrelaterade idrottsskador och erbjuder cyklister Funktionell Bike Fit för ökad Komfort, Effektivitet och Aerodynamik.

Företag hjälper vi med förebyggande åtgärder såsom, Naprapati, Friskvård och Ergonomi.

Vill du förstå varför du har ont i ryggen?
Vill du få en varaktig positiv förändring i ditt liv?

Ta första steget och boka en tid hos Delta Naprapati.

Välkommen till Delta Naprapati!

Jag heter Marcus Lofjord och är född 1976. Under tonåren hade jag problem med både ländrygg och nacke och fick då för första gången träffa en Naprapat. Naprapaten fixade till min rygg och det var verkligen tillfredställande med så snabb förbättring och feedback.

Från den dagen förstod jag att jag skulle passa bra som naprapat och trivas i det yrket. Naprapat-Marcus-Lofjord-2-3Åren gick och jag jobbade, studerade, reste för att slutligen vid 28 års ålder söka in på Naprapathögskolan och kom in. 2009 tog jag examen och blev legitimerad i november 2010. Legitimationsåret spenderade jag i Tromsö i nordNorge och mixade Naprapati med Fiske, Skidåkning och Mountainbike.

Inom naprapatin får jag idag jobba med det jag älskar, Människor, Problemlösning, Teori och Praktik.

Jag har alltid haft cykling och cyklar som min största hobby och passion vilket avspeglats sig i mitt liv där jag jobbat i flera cykelbutiker som cykelmekaniker, jobbat som cykelbud, tävlat i Cross Country, Downhill och kört 2 cykelbuds-VM där jag -99 placerade mig på 32a plats av över 800 startande. Jag bygger egna cyklar, har tourat 400 mil på 40 dagar runt i Europa och vart delaktig i Svenska Alleycatcupen 2 år.

Detta har fått som naturlig följd att jag som naprapat jobbar mycket med cyklister och cykelrelaterade smärtor och idrottsskador.

Jag föreläser och gör bike fits på cykelklubbar och hjälper enskilda cyklister att nå sina mål.

Min filosofi om hälsa är att den är komplex och att missar man helheten missar man ofta starten eller målet. Naprapati står fritt översatt för att hitta orsaken till det onda och det ligger i Naprapatens fokus att korrigera orsaken till det onda.

Den Grekiska symbolen Δ, Delta, som jag valt att använda för mitt företag betyder förändring eller skillnad. På Delta Naprapati fokuserar vi på att hitta orsaken till din smärta eller problem för att sedan behandla och ge övningar för träning och rehabilitering.

Vi lägger också stor vikt vid att du skall få ökad förståelse för din problematik. Detta är visat i studier att det underlättar förändring av vanemönster.

SVNAP_Logo_142