Referenser

Referenser

1107644
DELTA-LOGO-kopia-2

Cyklisten Linus Dahlberg har jag hjälpt med behandlingar inför och efter tävling och personliga träningsprogram för att stärka upp svaga länkar för att vara race-klar inför tävlingar. 2013 vann han den Svenska GP cupen!

linusdahlberg_deltanaprapati

Vad säger Delta Naprapatis kunder

Hej Marcus

Hoppas allt är som en dröm och att affärerna blomstrar!

Skulle bara tacka för hjälpen med inställningen av min cykel inför träning och v.rundan. Har känts hur bra som helst. Lärde mig mycket och kunde också hjälpa mina med cyklister på ett bra sett.

Vi hade som mål att cykla på 10 timmar och landade på 9.49. SJuukt nöjda!

Hade bra!

Allt gott!

Pontus

Tjena Marcus

Hoppas allt är bra med dig.

När jag gjorde min tempocykel-bikefit hos dig så fick jag ju uppge min målsättning och nu när jag har resultatet av målsättningen så tänkte jag att även du ska få reda på den.

Mitt mål var att klara snitta 30 km/h under ironman Kalmar. Senare under sommaren reviderade jag planen eftersom min cykelträning inte riktigt blivit vad jag räknat med. Lägg dessutom till ett sista träningspass (visserligen på linjecykeln) där jag en vecka innan tävling bara klarade snitta 28,2 över 2,3 mil, så kan du tänka dig var mina målsättningar låg innan tävling.

Men verkligheten överträffade dikten och jag snittade 31,8 km/h och låg ner i tempobågarna all tid då jag inte var tvungen att sitta upp för att dricka, äta eller styra genom tekniskt svåra passager. Har aldrig tidigare känt att jag har fått så mycket kraft ner i pedalerna under så lång tid!

Stort tack!

Mats Sjödin

Chefredaktör, Telekomnyheterna & TV-Nyheterna

Hej Marcus!

Dags att summera efter ca en vecka med de nya inställningarna: allt kändes rätt från början och nu, efter ungefär 40 mil (varav en 20-milare), är jag fortfarande lika nöjd!

Att inställningarna är rätt tycker jag bl a framgår av att användandet av lilla klingan minskat markant 🙂 Mera kraft ner i pedalerna helt enkelt.

Känns bra inför den fortsatta cykelsäsongen.

Ha det bra under din ledighet, vi hörs igen vid tillfälle.

… o lägg nu ytterligare en nöjd kund till arkivet 🙂

Med vänlig hälsning,

Hans Arktoft